The Breakfast Rally

We schrijven zondag 20 september 2020. Je ben beperkt door Covid 19. Er zijn regels opgelegd door regering en  specialisten over hoe en wat je nog mag en kan organiseren. Bubbels en mondmaskers zijn het nieuwe normaal geworden. Hoewel ik mij afvraag, telkens ik de conclusie hoor van de veiligheidsraad. Weten zij het nog wel?

Maar toch werd er nog een mooi rally georganiseerd in de buurt dewelke conform was de regels. The Breakfast Rally.

Het event ging door onder een mooie “Indian Summer” dag.  Ik had mij ingeschreven voor deze rally, toevallig door een oude bekende van het mountainbiken. Het werd dan ook een prettig weerzien, zij het dan zonder de innige omhelzingen. 

De rit ging richting Condroz en omgeving over kronkelende mooie wegen al dan niet voorzien van perfect asfalt. Even ontspannen, samen met de vrouw als co-piloot, maar het was blijkbaar een vermoeiende rit want in het laatste deel hoorde ik enkel een brommend, snurkend geluid rechts naast mij. Duidelijk genietend van de mooie rit, gelukkig kon ik vertrouwen op de rode Ferrari voor mij, zodat we de mooie dag konden besluiten op de DronePort te Sint-Truiden.

En uiteraard had ik mijn camera bij, hieronder alvast een voorproefje van wat wagens die meereden. De rest van de foto’s volgt later. 

Follow me on Instagram of op Facebook, en dan zie je ze wel verschijnen. Of neem af en toe eens een kijkje op deze site.