D755221 bewerkt

ABOUT ME

 

Voor mij zijn foto’s herinneringen. En herinneringen koesteren we meer en meer naarmate we ouder worden. Ik leer en evolueer nog elke dag, zoekend naar mijn eigen stijl. Een technisch perfecte foto is niet altijd de mooiste foto. De sfeer, het gevoel is meestal belangrijker dan de juiste settings. Eénmaal men beide kan combineren heb je uiteraard de perfecte foto. Zo proberen we nog steeds diverse stijlen uit en pinnen we ons nog niet vast op één stijl. Het ontdekken is momenteel nog veel te leuk. U kan mij dus contacteren voor bijna alle stijlen, we always give it a shot!

PORTRET FOTOGRAFIE

Jong of oud. Een familieportret, het maakt niet veel uit. We proberen verschillende stijlen naargelang uw smaak. Dit kan buiten op locatie of in de studio.

SPORT FOTOGRAFIE

Aangezien ons verleden in het wielrennen worden er nogal wat foto’s gemaakt van renners en wedstrijden. Andere sporen zijn uiteraard ook mogelijk.

Business fotografie

Aangezien ik ook websites maak moeten we meer dan eens foto’s nemen van een bedrijf en toebehoren. Kijk even op Webdesign DMC. 

Ontdek Mijn Laatste Fotoshoots