Fotograaf Dirk Coremans
Dirk Coremans black low res

OVER DIRK

Ik ben iemand die altijd bezig is. Vandaar dat ik ook verschillende jobs heb. Ik werk bij mijn schoonfamilie in de zaak als sales manager, maar  ben ook webdesigner en op jonge leeftijd kon je me al terugvinden  in verschillende discotheken en  vrije radio’s. Momenteel draai ik alleen nog op feesten en fuiven. je kan me boeken onder de naam DMC Music. 

Zelf ben ik ook altijd vrij sportief geweest, het nachtleven heb ik steeds afgewisseld met sporten voetballen, fietsen en zelfs shorttrack. Maar mij passie lag altijd bij fotografie, omdat je hier ongeacht je leeftijd kan blijven evolueren en groeien, Steeds op zoek naar betere en mooiere foto’s.

Voor mij zijn foto’s herinneringen. En herinneringen koesteren we meer en meer naarmate we ouder worden. Ik leer en streef nog elke dag, zoekend naar mijn eigen stijl. Een technisch perfecte foto is niet altijd de mooiste foto. De sfeer, het gevoel is meestal belangrijker dan de juiste settings. Eénmaal men beide kan combineren heb je uiteraard de perfecte foto. Zo proberen we nog steeds diverse stijlen uit en pinnen we ons nog niet vast op één genre of stijl. Het ontdekken is momenteel nog veel te leuk. U kan mij dus contacteren voor bijna alle photoshoots, van portretten tot evenementen en trouwfotografie.
We always give it a shot!

Mohamed F nyallay
Mohamed F nyallay
Lees verder
Mr Dirk Coremans is an amazing human being who is possessed of great talent of photography. He covered our wedding. My wife and I, and all the attendants were so pleased with his super fun personality and friendliness. He took very beautiful pictures and one thing is clear, he has the gift of making people happy. It was a beautiful experience indeed. (Vertaald door Google) De heer Dirk Coremans is een geweldig mens met een groot fotografietalent. Hij heeft onze bruiloft gedekt. Mijn vrouw en ik, en alle bedienden waren zo blij met zijn superleuke persoonlijkheid en vriendelijkheid. Hij maakte hele mooie foto's en één ding is duidelijk, hij heeft de gave om mensen blij te maken. Het was inderdaad een mooie ervaring.
Kris Van Dyck
Kris Van Dyck
Lees verder
Geweldige karakteristieke foto's. Topfotograaf
Raphael Mertens
Raphael Mertens
Lees verder
Ik heb een geweldige tijd gehad met het werken met Dirk voor de communiefoto's van onze zoon. Hij maakt echt creatief gebruik van de setting tijdens de shoot, maar ook tijdens de postproductie.
Vorige
Volgende
PORTRET FOTOGRAFIE

Jong of oud. Een familieportret, het maakt niet veel uit. We proberen verschillende stijlen naargelang uw smaak. Dit kan buiten op locatie of in de studio.

HUWELIJKS FOTOGRAFIE

De belangrijkste dag van je leven vastleggen dmv foto’s om deze nadien te koesteren en te kunnen delen.

SPORT FOTOGRAFIE

We hebben een verleden in het wielrennen. Dus sportfotografie doe ik al jaren. Foto’s van renners en wedstrijden. Andere sporten zijn uiteraard ook mogelijk.

Business fotografie

Aangezien ik ook websites maak moeten we meer dan eens foto’s nemen van een bedrijf en toebehoren. Kijk even op Webdesign DMC. 

Ontdek mijn recenste photoshoots