Rectavit

Rectavit

Rectavit Series cyclocross

Geheel onverwacht maar desalniettemin toch leuk. We hebben een foto verkocht aan de uiterst sympathieke mensen van Rectavit. Rectavit staat bekend om hun voegkitten en vochtweringsproducten en nog zo veel meer. Ontdek hun website via deze link. De opvolger van de Soudal Classics Cyclocross is vanaf deze winter dus de Rectavit Series.

Aangezien ik jaren van diverse jeugdwedstrijden verschillende foto’s nam zijn ze terecht gekomen op mijn website en hadden ze geopteerd voor een foto van op de bekende “Koppenberg”, één van de zwaarste cyclocrosswedstrijden van het land.

Deze mail kreeg ik in mijn brievenbus:
Onlangs kwamen wij toevallig terecht op jouw website en waren wij onder de indruk van jouw foto’s. Vooral de intense kleuren en precieze belichting vielen ons op. Tussen jouw foto\’s van de Koppenbergcross in Oudenaarde vonden wij foto\’s waarbij de banners van Rectavit mooi in beeld komen

Intense belichting

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en probeert zijn gevoel of de sfeer van het moment te vatten in één beeld. Op de Koppenberg met het morgenlicht kreeg je dan onderstaande foto.

0
IMG 6061 1
Instagram