Familieshoot

Wil je graag een leuke herinnering met familie of vrienden?

Contacteer mij vrijblijvend

DIRK COREMANS

Moeders en dochters

DirkCoremans Fotografie 3
DirkCoremans Fotografie 4

Voor een project bij de Masterclass  “Wedding” die ik aan het volgen ben, kregen we de opdracht groepen.  We mochten de site van CVO te Heusden-Zolder gebruiken, en daar zijn dan ook uiteraard deze foto’s genomen. Binnen een oude fabriek en buiten voor een container. We hadden gelukkig een toffe groep, drie moeders met hun dochters. En ze werkten goed mee, feitelijk moest ik niet veel bijsturen, maar als vanouds, grappen en grollen en zo krijg je dan zonder al teveel moeite toch de pose die ik wil. Inmiddels ben ik al een tijdje met mijn nieuwe camera de Nikon Z9 bezig, en deze werkt echt zo gemakkelijk. hieronder kan je een selectie van de foto’s bewonderen. bedankt dames, het was leuk.

DirkCoremans Fotografie 7