Kasper en Korneel

Twee fantastische muzikanten

Muzikale familie

Voor een project was ik op zoek naar kunstenaars

Ik heb niet zo lang moeten nadenken wie ik kon contacteren. Vroeger had ik immers een symphatieke muzikale familie ontmoet in de Provence. Na een berichtje te hebben gestuurd naar de mama van de familie, zelf een pianistekreeg ik de kans om de zonen te fotograferen; Enerzijds een violist en anderzijds een cello muzikant …. is het dan een cellist? We waren natuurlijk goed op tijd met men vraag en we hadden niet echt gezocht naar een locatie. Gemakshalve trok ik naar de gasten thuis. Eénmaal aangekomen bleek het meteen een hele uitdaging, de huiskamer was voorzien van heel wat glas en het licht stond nu niet echt goed. Gelukkig had ik mijn 24-70 meegenomen, maar we hebben er het bete van gemaakt. Maar nog veel belangrijker, het was een leuk weerzien met de nu volwassen muzikanten en we hebben ons goed geamuseerd tijdens de shoot.

Hieronder een selectie van de foto’s, ik wil het nog wel eens terug overdoen maar dan in een oud industrieel gebouw. Wie weet als we nog eens tijd hebben in de komende maanden.