Hier is Jens !

Voor een project moesten we emoties vastleggen op camera. gelukkig ad ik het ideale model en vond hij even de tijd om langs te komen. Het leuke eraan is, niets is hem teveel, en hij brengt zelf idee aan. at kan een fotograaf nog meer wensen. De basis werd zwart wit en een handdoek. En dan maar kijken hoe we het kunnen twerken in Photoshop, zodat deze foto’s dan toch een verhaal vertellen. Oordeel zelf, ik vindt het alvast geslaagd.

Voor een project moesten we emoties vastleggen op camera. Gelukkig had ik het ideale model, Jens,  en vond hij even de tijd om langs te komen. Het leuke eraan is, niets is hem teveel, en hij brengt zelf idee aan. at kan een fotograaf nog meer wensen. De basis werd zwart wit en een handdoek. En dan maar kijken hoe we het kunnen twerken in Photoshop, zodat deze foto’s dan toch een verhaal vertellen. Oordeel zelf, ik vindt het alvast geslaagd.

Wil je zelf eens voor de lens?

Contacteer mij

DMC3761 bewerkt bewerkt
DMC3731 bewerkt