Godox cursus

Na tal van annulaties vondt eindelijk de cursus van Godox plaats in de Drone Port te Sint Truiden. Samen met brother in crime Ben gingen we ons licht opsteken in de hoop van toch weer iets bij te leren. Ikzelf beschik over een Godox AD 600 pro, maar maak er wegens tijdgebrek veel te weinig gebruik van.

De animator van de cursus was een ambassadeur van Godox, ideaal, hij zou ons alles kunnen vertellen over de nieuwe toestellen en hoe we het beste deze zouden kunnen instellen in de verschillende omstandigheden. De cursus werd georganiseerd door Foto Robyns, het adres waar je moet zijn voor al uw fotomateriaal. 

 

Nu wat betreft de nieuwigheden en het technische aspect van de toestellen ben ik toch een beetje op mij honger blijven zitten. De lesgever, was zoals hij zei een luie fotograaf en nam het merendeel van de foto’s op de automatische stand, wat mij een beetje verbaasde. Iedereen is fotograaf, …. behalve in de M-stand. Uiteindelijk bleef er ook niet zoveel tijd over om zelf alles te proberen in de praktijk, er stonden verschillende flitsers met softboxen. Uiteindelijk was het mooie zondag namiddag, we hebben weer wat zielsverwanten ontmoet en we hebben nu en dan eens goed kunnen lachen. De shoot van de modellen, Britt en Jill vindt je terug op mijn portfolio pagina of via deze link

Op deze link kan je me altijd steunen met sterren.