Communie fotoshoot Lucas

Aangezien we met Corona  te maken hebben, werd deze communie al een paar keer uitgesteld. Uiteindelijk gaf de regering dan toch groen licht en kon ik foto’s maken van Lucas. Op zich ging dit niet moeilijk zijn, ne knappe gast, jong, dus piece off cake.

Echter ik was vergeten dat veel van die gasten dit niet zo leuk vinden, poseren, wachten, poseren, een ander houding aannemen, nog eens veranderen, naar links kijken, naar rechts, uw ogen open doen. 

Nu ik kan hem geen ongelijk geven, ik zou ook liever gaan “sjotten” dan voor een oude man me een camera te staan. We hadden eerst wat foto’s genomen in de studio, aangezien het buiten nat druilig weer was. Maar eens het opklaarde vertrokken we richting Genk. Om op de mijn terrils van de C-mine hopelijk een paar leuke foto’s te kunnen nemen. Het bleek daar een populaire locatie want we waren niet de enige. 

Een deel van de foto’s kan je terug vinden op mijn portfolio pagina, of via deze link. Van het zusje van Lucas hebben we ook nog een paar foto’s genomen, en de foto’s in de studio moet ik nog bewerken. Maar die zie je later wel verschijnen. Alvast bedankt aan pa en ma voor het vertrouwen.

Als je graag een positieve review wil schrijven op Google, dat kan via deze link.