BLACK FRIDAY

Snow

Wil je zelf eens voor de lens staan, of iemand een uniek cadeau geven. Scroll dan naar beneden en geniet van dit fantastisch aanbod!

geniet van deze belachelijke promotie

Black Friday aktie Fotograaf2021

black friday deal

Wat kan je verwachten van deze photoshoot, de foto's worden in de studio gemaakt. Samen overleggen we welke foto's je graag wil, maak het voor jouw niet veel uit, of is dit de eerste keer voor de lens? Geen probleem, ik laat je wat voorbeelden zien, want meestal weten de mensen niet, lachen of niet, wat met mijn handen, naar waar moet ik kijken, enz. De foto's worden genomen in de studio met allerlei flitsers, deze bepalen het licht en de stijl. Ik trek in dat uur een heel deel foto's en de mooiste of leukste 3 worden dan nog eens bewerkt, want geen enkele foto komt direct klaar uit de camera. Deze 3 foto's worden dan digitaal aangeleverd, en je kan deze dan uiteraard ook nog laten printen.

Interesse contacteer mij vrijblijvend via 0495 272 444 of via mail fotograaf@dirkcoremans.be

D755221 bewerkt
Dirk coremans
Fotograaf

Why so serious ...

Het begon als een hobby, en het is nog altijd een hobby. Alleen eentje die uit de hand gelopen is. Ik wil blijven leren en altijd maar betere en betere foto's maken. Zelf hou ik graag van donkere foto's, maar ik experimenteer graag en maak vooral foto's vanuit het buikgevoel. Deze zijn niet altijd "technisch perfect" maar wat is technische perfectie? Bij mijn fotoshoots wordt steevast plezier gemaakt, het moet leuk blijven voor en achter de lens. Graag maak ik foto's van mannen met een geleefd gezicht, echter die krijg je niet zo snel voor de lens. Jammer, want dat zijn meestal foto's met karakter. Dus wil je eens graag gefotografeerd worden, contacteer me dan vrijblijvend.

Google liefde