Photoshoot met Jenny

We hebben ons kostelijk geamuseerd met Jenny. Ze contacteerde mij ietwat schoorvoetend en verlegen. Ze had nog nooit voor een camera gestaan maar wou toch graag wat foto’s. Na een leuk¬†eerste¬†gesprek was ze¬†gerustgesteld. Bij mij kan alles en moet niets.¬†

Fotograaf Dirk Coremans

Tijdens de fotoshoot word er heel wat afgelachen, en we nemen heel veel foto’s zodat er altijd wel een foto tussen zit die je leuk vindt. We bewerken wat foto’s in verschillende stijlen. Zo weet ik meteen ook wel richting je wil uitgaan. want smaken verschillen nu √©√©nmaal. We hebben een 300-tal¬†foto’s genomen. we hebben er en paar uit geselecteerd. Ik vermoed dat ik Jenny in de zomer terug mag verwelkomen.We hebben ons goed geamuseerd en het resultaat mag gezien worden. Here is Jenny!