About Me


A great pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Fotografie heeft mij altijd al geboeid. Ik kan genieten hoe top fotografen sommige beelden kunnen vastleggen, al dan niet bewerkt. Het spelen met licht is een kunst. Van het moment je een foto neemt is het de dag erna al een herinnering, en hoe ouder je word hoe meer je kan genieten van deze herinneringen.

Aangezien mijn zoon wielrenner was, werden er natuurlijk heel wat foto’s genomen van zijn diverse wedstrijden. Maar alles interesseert mij, echter het is soms moeilijk om de tijd te vinden aangezien ik nogal een druk professioneel leven heb als, enerzijds salesmanager en anderzijds webdesigner.

Er zijn fotografen die resoluut tegen het bewerken van foto’s zijn . Maar als je de foto net wat meer karakter kan geven  door het bewerken ervan dan is dit volgens mij een meerwaarde. Maar smaken verschillen, en wat voor de ene mooi is is dus voor de andere net iets minder.

Ik hoop dat jullie kunnen genieten van sommige van mijn herinneringen.

Required plugin "Meks Easy Photo Feed Widget" is required. Please install the plugin here. or read more detailed instruction about How to setup the plugin here